Omet navegació

8. Convocatòria ordinària de romanents superiors a tres anys

A final de l'any 2017 es va dur a terme una convocatòria ordinària per a aquelles persones que, una vegada duit a terme l'enquadrament inicial, disposaven d'un romanent de temps superior a tres anys. Per saber el romanent, l'havien de consultar a la Resolució d'enquadrament indicada en el punt 5.7.

Concretament, l'Acord de maig de 2015 estableix que:

Les persones sol·licitants que disposin de fraccions de temps romanents que no hagin estat utilitzades per obtenir un nivell d'enquadrament en la fase extraordinària d'implantació poden computar-les -per una sola vegada i excepcionalment- en el procediment ordinari, això és, prèvia convocatòria, sempre que la durada del període excedent sigui superior a tres anys.

L'Acord de novembre de 2015 estableix que:

La primera convocatòria de carrera ordinària per accedir als diferents nivells que integren la carrera professional horitzontal es durà a terme dins el segon semestre de 2017, d'acord amb els requisits establerts. En aquesta convocatòria, i per una sola vegada, es tendran en compte les fraccions de temps romanents que no hagin estat utilitzades per obtenir un nivell en la fase extraordinària d'implantació i sempre que la durada del període excedent sigui superior a tres anys.

La convocatòria s'aprovà mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2017 .

Els efectes administratius i econòmics de la progressió de nivell de carrera per a les persones que hi van participar i van obtenir la puntuació mínima establerta a la resolució foren d'1 de gener de 2018 o d'1 de gener de 2019, atès que hi havia dos terminis de presentació de sol·licituds i d'acreditació dels mèrits.