Omet navegació

5.2. Principi de publicitat

Tal com s’ha dit, els diferents components de la nòmina del personal funcionari estan fixats prèviament per una llei, a la qual es dona la publicitat preceptiva en els butlletins oficials corresponents. A més, la quantia de les retribucions bàsiques i de les complementàries també es fa pública mitjançant lleis de pressuposts per a cada anualitat.

Les relacions de llocs de feina de personal funcionari de la CAIB també es publiquen en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (d’ara endavant, BOIB). Per altra banda, en el portal de transparència de la CAIB també es poden consultar les taules salarials.

Aquest principi no implica que es conegui exactament la quantia de les retribucions que percep cada funcionari o funcionària, sinó que la publicitat es refereix a l’import de cada concepte o component retributiu. Hi ha certs aspectes personals, com ara el nombre de triennis reconeguts, el nivell de la carrera professional horitzontal o el grau personal consolidat, que determinen l’import final de les retribucions que es perceben.