Omet navegació

7.2. Retribucions complementàries

D’acord amb l’article 121 de la Llei 3/2007, són retribucions complementàries del personal funcionari de l’Administració de la CAIB:

a) El complement de destinació, que retribueix la progressió assolida pel personal funcionari mitjançant l’adquisició i la consolidació del grau personal o per l’ocupació de llocs de feina de nivell superior.

b) El complement de carrera, que retribueix la progressió assolida pel funcionari dins del sistema de carrera administrativa.

c) El complement específic, que retribueix la dificultat tècnica especial, la responsabilitat, la dedicació o la incompatibilitat que concorren en determinats llocs de feina, o les condicions especials en què s’exerceixen les funcions.

d) El complement de productivitat, que retribueix el grau d’interès, la iniciativa o l’esforç amb què el funcionari desenvolupa la feina i el rendiment o els resultats obtinguts en l’avaluació de l’acompliment.

e) Les gratificacions, que retribueixen els serveis extraordinaris prestats fora de l’horari o la jornada laboral habitual.

f) El complement per torn de disponibilitat, que retribueix el temps en què una persona treballadora que presta serveis en horari especial està localitzable i amb plena capacitat de desplaçament per presentar-se amb promptitud quan la requereixen per atendre, en una localització determinada, les necessitats puntuals o especials fora del seu horari habitual de feina i del seu lloc de treball.